Fraktpolicy

Frakt

Handlar du mer än 700 kronor så bjuder vi på hemleverans eller till ditt närmaste utlämningsställe via UPS. Annars kostar det 100 kronor.

Leveranstider

Canvas tavlor, fototapeter, dörrtapeter, akryl tavlor, måla med nummer och skraptavlor: 2-3 arbetsdagar
Handmålade tavlor: 15 arbetsdagar
Rumsavdelare: 7 arbetsdagar

Vi förbehåller oss rätten till att ändra leveranstider om något oförutsett sker eller om leveranskedjan störs av olika skäl.

Returpolicy

Om varan inte är som du föreställt dig har du 14 dagars öppet köp när du handlat hos oss. Det viktigaste är att produkten är hel och oanvänd samt att en kopia på ordersedeln finns i paketet. Önskar ni göra en retur så gör följande:

Steg 1
Skicka ett mail till oss på hej@decordecor.se där du berättar att du vill returnera en vara. Skriv ordernummer i mailet så vi vet vilken order det gäller.

Steg 2
När din retur blivit registrerad hos oss får du ett e-mail med instruktioner och möjlighet att köpa en fraktsedel. Packa ner produkterna ordentligt i original kartongen (glöm ej skicka med en kopia på ordersedel).

Steg 3
Är det en ren retur så kommer pengarna tillbaka på samma sätt du betalade efter att vi mottagit din retur.

Byte
Vill du byta dina varor lägger du bara en ny order med de nya produkterna så krediterar vi returen så fort den inkommer till vårt lager. Har du valt faktura som betalningssätt och inte betalat den så krediterar vi hela eller delar av fakturan.